Με περίπου 70 αγώνες και εντυπωσιακή συμμετοχή 40 συνολικά ομάδων, ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά beach volley της ΕΡΑΝΗΣ Φιλιατρών σε συνεργασία με το Attica Beach Volley Club και τον ΟΦΑ στον Αγρίλη Μεσσηνίας.

Την 1η θέση στους άνδρες κατέκτησαν οι Αδαμόπουλος-Βολουδάκης και την 2η οι Παναγιωταράς-Τσερεγκούνης σε ένα συγκλονιστικό τελικό που τελείωσε περίπου στις 02.00 πμ!

Εξαιρετικά δυνατά παιχνίδια και την επόμενη μέρα στις γυναίκες, με τις Βασιλακοπούλου-Savoschina να επικρατούν των Καραγεώργη-Ματούλα στον τελικό των γυναικών, ενώ στον τελικό του μεικτού, οι Πούλιος-Βασιλοπούλου επικράτησαν των Μάτση-Ματούλα σ ’έναν ακόμα δυνατό τελικό.

Μετά την ολοκλήρωση των απονομών η Εράνη με τον συνδιοργανωτή Ο.Φ.Α. είχαν την τιμή να βραβεύσουν για την προσφορά του στο Ελληνικό βόλεϊ, τον πρώην διεθνή αθλητή Αχιλλέα Παπαδημητρίου που παραβρέθηκε στους αγώνες.

Το Attica BVC ευχαριστεί τους αθλητές που συμμετείχαν, τους χορηγούς για την αρωγή τους, τους εθελοντές φίλους που ήταν δίπλα μας στο οργανωτικό κομμάτι και φυσικά τον φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του.

Επίσης την ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών και τον Ο.Φ.Α για την φιλοξενία τους στην συνδιοργάνωση αυτού του τουρνουά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας του χρόνου με την υπόσχεση για ακόμη πιο συναρπαστικά και άρτια οργανωμένα τουρνουά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment