Με την κατάκτηση της πρώτης θέσης από τα αδέρφια Μανδηλάρη και της τέταρτης από την έτερη ομάδα μας Κωστόπουλος – Ιωαννίδης, στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley και συνεπώς του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που έγινε στον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη στις 28-30 Αυγούστου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η σαιζόν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης προπονούνται με τον προπονητή μας Στάθη Χανδρινό για 4η συνεχή χρονιά και με πολλή δουλειά επιμονή και υπομονή έφτασαν στην κορυφή της Ελλάδος.

Οι Παναγιώτης Ιωαννίδης και Βασίλης Κωστόπουλος που προπονούνται επίσης από τον Στάθη Χανδρινό, έφτασαν ένα σκαλί από το μετάλλιο που σημαίνει ότι τα καλύτερα έρχονται και γι’ αυτούς.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ από τον σύλλογό μας στα παιδιά, στον προπονητή και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν ο καθένας λίγο ή περισσότερο γι’ αυτές τις επιτυχίες!

Ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές Berling, Cappeli sports, Valsam, Backroll, για τους αδελφούς Μανδηλάρη και ARLA PROTEIN, Gust beachbar Μουδανιά, Double Outfitters, για τους Κωστόπουλο -Ιωαννίδη.

Το να παλεύουμε μόνοι μας χωρίς της στήριξη τους, θα ήταν πολύ πιο δύσκολο για όλους μας.