Το Attica Beachvolley Club σε συνεργασία με τον Γ.Α.Σ Φαληρέα συμμετέχοντας στα ELITE SERIES της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης διοργανώνουν το δεύτερο τουρνουά της σειράς για την περίοδο 2022-23 στην κατηγορία Ανδρών το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο Παλαιό Φάληρο στην παραλία ΜΠΑΤΗ.

Τα ELITE SERIES είναι ένας θεσμός χειμερινών διοργανώσεων «Σωματειακού Χαρακτήρα» με την έννοια ότι οι ομάδες που συμμετέχουν εκπροσωπούν Πιστοποιημένους Φορείς όπως αυτές δηλώνονται με την εγγραφή των αθλητών στο ειδικό μητρώο των ELITE SERIES.

Η εγγραφή των αθλητών/ομάδων στο μητρώο μπορεί να γίνει και κατά την διάρκεια της τεχνικής σύσκεψης (υπάρχει υποχρέωση καταβολής 5€ στην ΕΟΠΕ για όσους αγωνιστούν πρώτη φορά στο θεσμό).

Πρόγραμμα ΤΟΥΡΝΟΥΑ : Σάββατο 3 Δεκεμβρίου Έλεγχος ομάδων 10:30 π.μ. Τεχνική σύσκεψη 10.45 π.μ. Εναρξη αγώνων 11.15 π.μ Επαθλα Θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και Δωρα.

Δηλώσεις συμμετοχών ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου ώρα 20.00 με sms στο 6972 99 2222(Θανάσης Πανούσος).

Σε περίπτωση κενών θέσεων στο ταμπλό θα γίνουν δεκτές ομάδες και λίγο πριν τις τεχνικές συσκέψεις.

Παράβολο συμμετοχής 30€ ανά ομάδα.

C U at the beach!!